Babyporträtt i studio | babyfotograf nära Lund

När Agnes mamma kontaktade mig och ville boka sin dotters första babyporträtt frågade jag hur gammal hennes flicka var. Tre månader blev svaret och min första reaktion var att rekommendera denna mamma att höra av sig om ytterligare 3 månader, när hennes dotter kan sitta själv. Men nästan samtidigt slog det mig att så klart vill hon dokumentera just denna tiden i Agnes liv och det ska jag hjälpa henne med. Så glad jag blev när dem kom och jag fick träffa den sötaste tremånaders bebisen jag någonsin sett. Hennes unika hårfärg och de fina blåa ögonen blev jag småkär i. Så himla fin!

Fotograferingen gick väldigt snabbt, småbarn tröttnar efter 20-30 minuter så allt måste ske inom den första halvtimmen. Agnes var en glad liten bebis, en riktig linslus. Tänk att om två-tre månader kommer hon att ändra inte bara sitt utseende  utan även kommer att göra nya framsteg.

Vill du boka din babys fotografering – kontakta mig idag!
babyporträtt på rödhårig flickaglad bebis som ligger på magenlilla flicka i jeans och rött hårdsc_1788söt liten bebis med fingrarna i munnendsc_1920

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby