barn- och familjeporträtt

Att barn växer alldeles för fort vet vi alla och som föräldrar vill vi ofta få tiden att gå långsammare. Speciellt barnets första år där det händer otroligt mycket i barnets utveckling på så kort tid som bara några månader.

 

Studiofotografering är din chans att bokstavligen få tiden att stanna och få ögonblicken vara lite längre.

 

Under en timmes fotografering kommer vi att hinna ta flera bilder- både de porträtt där barnet tittar i kameran men även de bilderna som sker innan barnen är "kamera-redo". Och dessa är, enligt mig, de bästa stunden att föreviga eftersom där syns oftast barnets personlighet.

 

Jag är även legitimerad förskollärare och därför van vid att arbeta med barn i alla åldrar. Jag kan några knepp för att få ditt barn "att fastna på bild" :)

 

Någon vecka efter fotograferingstillfället träffas vi i studion igen (gärna utan barn denna gång) för att i lugn och ro gå genom bilderna och då får ni även möjlighet att välja och beställa de bilder ni älskar.

 

 

VAD KOSTAR DET?

Fotografering kostar 1.500kr. I avgiften ingår en kort konsultation via zoom, ca 1h fotograferingstid och ett bildvisningsmöte någon vecka efter där du väljer de bilder ni önskar köpa.

 

OBS! Det ingår ej produkter eller digitala filer i avgiften utan dessa beställer du separat på bildvisningen i studion.

 

 

PHOTOART STUDIO

Agnieszka Tünnissen - Porträttfotograf i Hörby, Skåne

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

Råbygatan 2, Hörby