MINI-STUDIOPORTRÄTT - FAMILJETRÄFFEN I BÅSTAD 1/8

 

 

 

Den 1:a augusti, under familjeträffen i Båstad kan du som medlem i föreningen förboka tid för kortare barn- eller familjefotografering.

 

Detta erbjudande gäller endast på måndag och för att veta hur många som är intresserade av att boka behöver jag en föranmälan via länken längst ner på denna sida.

 

Läs gärna genom informationen och hör av dig senast 30/4 om du är intresserad av att boka tid. Jag behöver minst personer för att detta ska bli av.

 

Fotograferingen kommer att ta max 15 min/familj och görs inomhus i en improviserad studio (jag tar med mig enkel studioutrustning och en ljus bakgrund.

 

 

Jag vill ge så många som möjligt möjlighet till att få fina barn / familjeporträtt och därför kommer jag att ha ett supererbjudande till FKV medlemmar och hela 50% av fotoavgiften kommer att skänkas till föreningen.

 

 

PRIS:

 

  • 1 barn 500 KR
  • syskon/familj 700 KR
  • profilbild (vuxna) 300 KR (1 bild ingår)

 

DETTA INGÅR:

 

  • 10-15 min fotograferingstid
  • 3st professionelt redigerade bilder

 

Extra bilder kan köpas till

(pris: 395kr /st för familje-och barnbilder, 200kr /st för extra porträtt om du bokar endast porträtt/CV-bild)

 

 

Bokning av tid sker via en separat länk som mejlas till er som anmäler sitt intresse via formuläret nedan.

 

 

 

VEM ÄR FOTOGRAFEN?

Jag heter Agnieszka Tünnissen och sedan 2014 driver jag egen fotoverksamhet i Hörby, i Skåne. Jag är porträttfotograf och fotograferar nyfödda, barn i alla åldrar men även vuxna (läs mer om min porträttkampanj “Mitt i livet” för kvinnor 40+ här:

https://photoartstudio.se/mitt-i-livet/

 

2016 fick tävlade jag i SM i Porträtt i Stockholm och fick Guld i kategori “Barnporträtt”, flera silverpåäng och omnämnanden vilket gave mig 3:e plats och en Bronsmedalj i tävlingen! Sedan dess har jag tävlat om vann både silver och brons i en annan Internationell porträtttävling “The Portrait Masters” och har nyligen blivit en akrediterad TPM fotograf, vilken betyder att mitt arbete håller hög professionell standard och har blivit dömt av fotovärldens mest kända och duktigaste porträttfotografer från USA och Australien. https://theportraitsystem.com/awards/

 

Privat är jag mamma till Sebastian (17) och Aleksander (15)och sedan 19 år tillbaka -en fru till Marcel. Vi är medlemmar i FKV tack vare Sebastian som fick diagnosen Akondroplasi.

 

 

 

följ mig på Instagram @photoart_studio_se (barn-och familj)

eller @photoartstudio_portraits_se (porträtt på vuxna och ungdomar), eller på LinkedIn

www: photoartstudio.se

e-post: info@photoartstudio.se

tel. 0709 394914

FÖRBOKA DIN FOTOGRAFERING