BARNPORTRÄTTKAMPANJ Maj-april 2023

 

Från och med 1:a april 2023 t.om 30:e maj kan du boka barnfotografering varje tisdag, onsdag och torsdag för endast 895 KR. I avgiften ingår 30 - 45 min fotografering och 30 min bildvisning där du väljer de bilder du önskar köpa.

 

 

 

 

Hur går det till?

STEG 1: fyll i kontaktformuläret för att boka tid

 

Efter att jag fått ditt mejl kommer jag att ringa ett kort videosamtal och presentera mig och då vill jag även höra om dina förväntningar med fotograferingen. Detta steg är viktigt i processen för jag lär mig mer om vad du önskar, vilka bilder du gillar, vilka produkter du tänker på osv. Vi kommer också att prata om styling, kläder osv. Allt detta gör att du kommer till studion lite mer avslappnat när du känner dig förberedd.

 

STEG 2: fotografering

 

Jag avsätter ca 30-45min för fotografering. Hur lång sessionen kommer att vara exakt beror på hur väl barnet samarbetar samt på barnets ålder. Jag brukar fotografera en serie porträtt, oftast mot 2 olika bakgrunder om ni tar med ett extra ombyte. Om syskon ska fotograferas brukar jag börja med enskilda porträtt för att sedan fotografera syskonen tillsammans.

 

Behöver barnet le i varje bild? Nej, det tycker jag inte. Detta kan bli lite svårt ju äldre barnet är. Jag kommer att försöka få ditt barn att slappna av, kanske prata om något som är viktigt för honom/henne och på så sätt fånga barnets olika utryck. Jag kommer alltid att sträva efter det genuina leendet eller fånga barnets lite mer alvarliga sida.

 

STEG 3: bildvisning och beställning

 

Direkt efter fotograferingen kommer du att få möjlighet att gå genom bilderna och välja de du önskar köpa. Alternativt kan du välja att komma tillbaka efter 1-3 dagar.

Under mötet kommer du även få bestämma vilka produkter du vill beställa. Jag erbjduer mina kunder en rad olika produkter för att passa de flesta smaker och budgetar. Hur vill du uppleva dina bilder? Till alla valda produkter ingår motsvarande digitala filer, redo för webben.

 

För dig som vill göra egna förstoringar finns digitala kollektioner med högupplösta filer.

 

 

syskonfotografering lund

Prisexempel

 

På bildvisningen kan du beställa bl.a :

 

  • förstoringar från 695kr/st
  • album från 5950kr
  • digitala bildpaket från 3950kr
  • porträttboxar från från 6.950kr

 

Ett fel har uppstått. Prova igen, tack.

OM MIG

 

Hej! Vad kul att du är här!

 

Jag heter Agnieszka Tünnissen och sedan 2014 har jag varit verksam som porträttfotograf med fokus på nyfödd- och barnporträtt.

 

Förutom mycket praktisk kunskap som barnfotograf som jag fått under åren har jag även haft nytta av min bakgrund som leg. förskollärare i 9 år.

 

I min studio är alla barn välkomna. Jag försöker alltid visa ditt barn genuint intresse innan jag tar bild på dem. En pratstund, eller kanske bara en lekstund med de yngre gör barnen lite tryggare i mitt sällskap.

 

Jag vill skapa bilder som inte bara är fina utan även fångar ditt barns personlighet.

PHOTOART STUDIO

 

RÅBYGATAN 2, 242 30 HÖRBY

 

E-POST: INFO@PHOTOARTSTUDIO.SE

 

TEL: 070 939 49 14

 

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby