Är du en kvinna 40+, 50+ 60+ eller äldre? Då är detta för dig!

Jag vill bjuda in alla fantastiska kvinnor i 40-, 50-, 60- och 70 års åldern till en unik porträttupplevelse.

 

Kom och var med i skapandet av en serie av vackra porträtt som du

kan visa upp med stolthet och som kommer att finnas i din familj i generationer framöver.

 

 

Kvinnor i 40-, 50-, 60-årsåldern och äldre utgör en av de största grupperna i vårt samhälle idag men samtidigt så syns vi knappt representerade i socialamedier idag och vi är så många som tror att man inte tar bilder efter "en viss ålder". Samtidigt som det är kanske viktigare nu än det var när vi var yngre.

 

 

Under 2021-2022 startade jag en porträttkampanj för kvinnor 40 år och äldre. Jag ville ge oss, kvinnor mitt i livet, en chans att få finnas i vackra porträtt.

 

Jag har fått träffa och fotografera drygt 50 kvinnor, 40+, 50+, 60+ och 70+. De flesta har valt att göra det för att utmana sig själv och gå utanför sin comfort zone. "Nu är det min tur att göra något som är bara för mig själv"-fick jag få höra ofta.

 

 

Jag vill fortsätta fotografera kvinnor och just nu söker jag kvinnor i alla åldrar, för visa mångfalden samt dela din unika berättelse och hur du ser på livet. Låt oss börja en konversation om skönheten i åldrande och förändra hur världen ser oss. Låt oss börja en konversation om skönheten i åldrande och förändra hur världen ser oss.

 

Jag vill inspirera fler kvinnor och därför vill jag kunna dela dina porträtt i en galleri på min hemsida. Genom att delta i kampanjen godkänner du publicering av bilderna.

 

 

Denna metamorfos handlar absolut inte om att få bli sminkad och på så sätt se ut som någon du inte är. Det är något som händer inifrån och ut, självförtroende stärks, endorfiner pumpas ut i blodomloppet. Jag har sett det om och om igen under de sista 12 månaderna.

 

Unna dig denna fantastiska upplevelse, kom till min studio och låt mig visa dig den vackra och starka kvinnan som du är.

 

Jag lovar att det kommer att bli en av de mer minnesvärda dagar i ditt liv!

 

 

Läs vad andra kvinnor tyckte om fotograferingen:

VAD KOSTAR DET?

 

Du kan boka detta porträttpaket till kampanjpris 3.000 KR (värde: 6500 KR)

VAD INGÅR?

30 MIN PERSONLIG KONSULTATION VIA ZOOM

 

Under konsultationen kommer du att få reda på hur fotograferingen brukar gå till och du kan berätta för mig om dina förväntningar och önskemål du har gällande dina porträttfotografering. Vi kommer också att gå genom stylingtips och annat smått som är bra att veta.

 

CA 3 TIMMAR i STUDION inkl. en GUIDAD FOTOGRAFERING

 

Ingen erfarenhet krävs! Denna 2-3 timmar långa session kommer att vara rolig och avslappnad ... ingen stress här. Du kommer att guidas genom all posering och jag gör mitt bästa för att få dig att känna dig bekväm framför kameran. Det här kommer att vara din egentid!

 

ett personligt BILDVISNINGMÖTE

 

När jag har gjort mitt urval av bilder och redigerat dem kommer vi att träffas i studion igen och titta på dina porträtt tillsammans.

 

Du väljer de bilder och produkter du vill köpa på bildvisningen. Du betalar po plats med SWISH eller får en faktura med dig hem som du betalar inom 10 dagar.

 

*SMINKNING

 

Du behöver inte oroa dig för att du inte kommer se ut ditt bästa på fotograferingsdagen. Bea kommer att ta hand om dig och med naturlig sminkning kommer hon hjälpa dig att få fram dina finaste drag. Du bestämmer helt och hållet hur mycket smink du ska ha. OBS! Denna del av avgiften, 1500kr, betalas direkt till makeup artisten på plats i studion.

 

 

samma-dag metamorfos

FAQ

-VEM ÄR DETTA FÖR?

 

Detta erbjudande vänder sig till kvinnor 40+ (50+, 60+...), du behöver inte upfylla några speciella kriterier mer än att du är nyfiken och öppen för en upplevelse som blir olik någon annan.

Genom denna kampanj vill jag inspirera fler kvinnor till att man akcepterar åldrandet som något naturligt och vilja visa det på ett vackert sätt. Du som deltagare måste känna dig bekväm med att bilderna publiceras i ett online galleri på fotografens hemsida samt i PhotoArt Studions sociala medier.

 

- VAD KOSTAR DET ATT BLI FOTOGRAFERAD?

 

Du betalar ett kampanjpris 3000 KR varav 1500 KR betalas under vårt första zoom möte när vi har kommit överrens om ett datum för din fotografering

 

-VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

 

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

 

-NÄR KAN JAG FÅ SE MINA BILDER?

 

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Vi kommer att få gå genom ett urval av de bästa porträtten och du får möjlighet att få välja och köpa de bilder du gillar bäst.

 

Porträttpaketen börjar från 6.950kr

 

 

 

Du får tillgång till ett fullständigt prislista under vårt första zoom-mötet.

 

 

Galleri 2021/2022

ANMÄL DITT INTRESSE GENOM ATT FYLLA I KONTAKTFORMULÄRET NEDAN

Tack för ditt meddelande! Jag återkommer till dig så fort jag kan, vanligast inom 24 timmar eller den nästkommande arbetsdagen / Agnieszka - PhotoArt StudioEtt fel har uppstått. Prova igen, tack.

Jag godkänner att PhotoArt Studio samlar och sparar mina personliga uppgifter enligt GDPR.

OM MIG

 

Jag heter Agnieszka och 2014 öppnade jag min studio i Hörby, där jag tar emot mina små och stora kunder.

Jag brinner för att fotografera människor och i juni 2021 startade jag min första kampanj för kvinnor som är över 40. Detta blev ett succé och idag är det det jag gör mest av.

 

Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla fantastiska människor jag möter i min studio.

 

Varmt välkommen till att boka din egen fotografering.

Du hittar min studio vid Råbygatan 2, Hörby.