Syskonfotografering i studion | {Barnfotograf Eslöv}

För någon vecka sedan träffade jag denna familj med två små flickor i min studio. Det var min underbara väns lilla familj som ställt upp på en snabb familjefotografering. Pappan i familjen är själv fotograf men alla som har provat att fota sina egna barn vet hur svårt det är. Och jag som jobbar med barn dagligen tog utmaningen.

Det blev svårare att fånga alla fyra på en bild än jag hade trott! Flickorna hade inte tid att titta i kameran och le! Det tog mycket tid för att fånga deras uppmärksamhet. Barnens pappa fick stå bakom mig och hjälpa till genom att skratta! Ja, han skrattade så mycket så att till och med jag började skratta! Det var underbart att se hans engagemang men ja, vad gör man inte för att få några foton som man kan spara som minnen senare?  En sådan familjefotografering minns man dessutom ganska länge.

Efter en stund tog jag fram såpbubblor till Amelie, som är 3 år och storasyster till Noelle, och det visade sig att vara en hit. Noelle fick sitta i den fina träskålen och vara modell för min nya tillskott i studion – en vacker babymössa med massa blommor på som jag hade beställt i vintras från Storbritannien. Jag har inte använt den sedan dess så jag tyckte att denna familjefotografering skulle bli ett utmärkt tillfälle till att visa upp den.

Om ni funderar på att boka en fotografering med era barn så är det bra att tänka på ett par saker: att barnen är utvilade och har ätit och att ni föräldrar ska försöka slappna av och ha roligt! Det är inte alltid lätt när barnen inte vill samarbeta men vi vill samtidigt att de ska vara sig själva, eller hur?

 

Vill du också boka en familjefotografering i studion? Kontakta mig genom denna länk

Och några av mina favoritbilder från dagen:

familjefotograf i Lund -familjefotografering i Skåne
familjefotograf i Lund -familjefotografering i Skåne
Barnfotograf Lund -barnfotografering Skåne
Barnfotograf Lund -barnfotografering Skåne

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby