Solen, stranden och kärleken – ett recept på en lyckad familjefotografering

Sommaren har visat sin bästa sida och jag äntligen hade fått chansen att fotografera på stranden! I den fantastiskt fina miljön på Österlen fick jag fotografera Lindas familj och det blev en underbar kväll! Linda hade tvekat om resultatet skulle bli lyckad (”Vi är inget vidare på arrangerade bilder” sa hon till mig för någon vecka sedan) och jag såg fram emot att få visa henne motsatsen! Det finns nog inte en enda bild där kärlek och glädje inte syns och kan kännas!

Och är du nyfiken på hur en familjefotografering brukar går till så skicka gärna ett meddelande till mig här . Och om du som Linda blir orolig att din familj ”inte blir bra på bild” – lämna det till mig! Jag guidar er under hela fotograferingen, leker med barnen och ge de roliga uppdrag så det finns inte en chans att vi misslyckas. (ja, även dessa bilder på Lindas familj är arrangerade”).

Ett litet bildspel som jag gjort med hälften av bilderna från Lindas familjefotografering kan ni se nedan (ha gärna ljudet på och njut av den underbara låten ”This Life” av artisten Ryan Huston)

.

Det blev väldigt många bilder och jag hade svårt att välja bort dem men här ser du ett stort urval av ett galleri på 140 bilder!

familjefotografering på österlen

familjefotografering på österlenbarnfotograf Lundfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenbarnfotograf Lundfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlen

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby