Sensommarkväll vid havet | {Skanör familjefotograf}

För några veckor sedan fick jag ett sms från Sara att hon var intresserad av att boka en utomhusfotografering med hela familjen. Jag blev så glad att de har valt just mig – vi har känt varandra ett tag och jag visste att detta blir så bra!  Vi bokade ett informationsmöte någon vecka senare och jag åkte till familjen för att prata om upplägget samt börja planera fotograferingen.

Vi hade kommit överens att vi skulle fotografera på stranden i Skanör i det fina kvällsljuset. Jag ville så gärna fota i den så kallade ”gyllene timmen”. Det är nämligen den sista timmen som solen skiner varje dag. Solljuset har under denna timme ett speciellt sken vilket oftast ger ovanligt vackra foton. Jag tycker att bilder tagna just under golden hour blir magiska om man använder ljuset på ett rätt sätt. Jag visste ju att just denna plats är perfekt till sådana kvällsfotograferingarna  – jag hade fotat på samma ställe nästan exakt för ett år sedan.

Sara och Mathias har två döttrar som är 7 och 9 år. De älskade stranden och havet! Vi började sessionen med lekar – jag använde mig av den fantastiska metoden ”moment design” som innebär att man ställer frågor och leker lekar med den man fotograferar för att få fina och genuina uttryck och leenden. Vi hade väldigt roligt, familjen var avslappnad, vädret var helt fantastisk och kvällen bjöd på det vackraste ljuset! Det blev inte bara en väldigt lyckad utomhusfotografering, utan en galet vackert upplevelse för oss alla!

Tack fina familjen A att jag fått föreviga er kärlek till varandra! Ni är en av de finaste människorna jag har träffat!

familjefotografering utomhusfamiljekram på strandenfamiljefotografering föräldrar och två döttrar sitter på en blå filt på strandenfamiljefotografering i solnedgångenskrattande systrar på strandentvå flickor sitter på stranden och kramar om varandrabarn vid havetmamma med sina två döttrar sitter vid strandensmå flickor som hoppar på stranden i solnedgångenförädlar som tittar på sina barn när de springer ifrån demfamiljefotograferingsiluetter av familj som hoppar upp på stranden efter solnedgången

BOKA FOTOGRAFERING

PhotoArt Studio är en specialiserad gravid-, nyfödd-, baby– och familjefotograf i Hörby, Skåne. PhotoArt Studio erbjuder även konstnärliga barnporträtt. Medlem i SFG och certiferad European Photographer

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby