Familjen K på besök i studio | familjefotografering studio

När har du sist tagit dina familjeporträtt? Har du någon gång blivit fotograferat av en professionell fotograf? Visst låter det lite läskigt? Men vet du vad? Det behöver det inte vara! Vi leker fram det naturliga.

Det var i januari jag tog dessa familjeporträtt på familjen K. Jag brukar alltid säga att det är svårt att ha familjefotografering i studio men denna familjen alltså…[hjärtemoji här] De gjorde det så lätt för mig. Den kärlek de har för varandra var så underbart att bevittna!

Det svåraste under en fotografering brukar oftast vara att få de vuxna att slappna av framför kameran. Den här familjen var inte alls svåra att arbeta med. Kan ni se det när ni tittar på bilderna?

Barnen var inte heller någon utmaning – charmiga och glada människor, det var så roligt att få träffa dem och fotografera tillsammans.

Denna gången testade jag något nytt och fotade deras familjeporträtt uppifrån. Hur tycker ni att det blev?

Och jag ser fram emot att få visa er vad de här underbara människorna har valt att göra med sina bilder. Jag tror att resultatet kommer många att få häpna!

Kontakta mig om du också drömmer om en professionell fotografering och vackra porträtt! Jag kan även erbjuda styling för de mammor (och döttrar) som önskar att få känna sig även mer speciellt just den dagen!

familjeporträtt-familjefotografering - tvåbarnsfamiljbarnporträtt -pojke i en vit skjortasyskonfotografering-familjeporträttfamiljeporträtt-vita kläder vit bakgrund-familjefotograferingsyskonporträtt-familjeporträtt

parfoto - föräldrar -parporträtt i studio

syskonporträtt i froggy pose

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby