Familjeporträtt i studio | Barnfotografering i Skåne;

Som barnfotograf brukar jag träffa många barn och deras föräldrar och ibland har jag tur att få föräldrarna att ställa upp och få en vacker familjeporträtt tillsammans med sina barn. Denna vackra mamma hade kontaktat mig för att par dagar sedan när hon svarade på min upprop om barnmodeller till mitt fotoprojekt. Det var något i hennes mejl som gjort att jag visste direkt att den familjen vill jag bjuda in till studion. Det var mysigt, flickorna hade mycket tålamod och egentligen det som skulle bli ”en timmes möte” blev en 3 timmars stylad fotografering istället.

Jag är så glad att vi kunde ta dessa vackra porträtt, de kommer nog att uppskattas av familjen i flera år framöver och jag ser fram emot vårt samarbete fler gånger. Är du intresserad av att boka en porträttfotografering med – eller utan dina barn – kontakta mig gärna.

familjeporträtt mot svart bakgrund-mor och döttrar

BOKA  FOTOGRAFERING

PhotoArt Studio är en specialiserad gravid-, nyfödd-, baby– och familjefotograf i Hörby, Skåne. PhotoArt Studio erbjuder även konstnärliga barnporträtt. Medlem i SFG och certiferad European Photographer

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby