BOKA BABYFOTOGRAFERINGSPAKET FÖR 2.250 KR OCH FÅ ETTÅRSFOTOGRAFERING UTAN KOSTNAD

VAD INGÅR I PRISET?

Du betalar 2.250 kr när du bokar detta erbjudande.

 

- nyföddfotografering (ca 3h, inkl familjebilder) (ord.pris 1.500 KR)

 

- babyfotografering när ditt barn är ca 6-8 månader; (ord.pris 1.200 KR)

 

- barnfotografering när ditt barn fyllt 1 år (ord.pris 1.200 kr)

 

OBS! Det ingår inga bilder i fotograferingsavgiften; bilderna väljs och betalas i samband med bildvisning någon vecka efter fotograferingen

PRODUKTER OCH PRISER

Samtliga produkter som PhotoArt studio erbjuder är av högt kvalité och framställs i professionella fotolaboratorier i EU.

 

Du som är kund hos mig kan välja mellan vackra Folio Boxar med färdiga printar med passepartout (fr. 6.500 kr), Fotoböcker (fr. 3.750 kr) och inramade canvas (fr. 2.400 kr). I samband med köp fysiska produkter får du en motsvarande digital fil i samma storlek som den beställda produkten utan extra kostnad.

 

Digitala bildpaket kan köpas från 5.900 kr; varje digital fil medföljer en 13x18cm papperskopia som du får på köpet.

Annie & BryanVi var här som nyblivna föräldrar med vår 12 dagar gamla dotter. Vi blev mycket väl omhändertagna och väl bemötta under hela processen. Professionellt och tålmodigt omhändertagande!! Rekommenderas varmt :)
Anna RosenkvistJag är rätt obekväm framför kameran men Agnieszka var fantastisk på att få mig att slappna av och vägleda mig under fotograferingen. Detta var något av det roligaste jag gjort på länge och jag är så glad att vi gjorde detta. Ett minne för livet! Bilderna blev helt underbara! Jag hade höga förväntningar men hon överträffade dem!
RebeckaOerhört trevligt, professionellt och varmt mottagande, i en mysig och trivsam studio! Agnieszka fick både mig och min son att känna oss avslappnade under fotograferingen och lyckades verkligen att fånga de där små speciella ögonblicken.
JessicaAgnieszka tar otroligt vackra bilder med mycket känsla. Högt tålamod med barn och fångar ögonblicken på ett fantastiskt sätt!

OM FOTOGRAFEN

Jag heter Agnieszka Tünnissen och jag är porträttfotograf med fokus på nyfödd-och familjeporträtt.

 

Jag har flera års erfarenhet och är utbildad inom säker nyföddposering och studioljussättning.

 

Jag är även legitimerad förskollärare och har drygt 9 års erfarenhet inom förskolläraryrket därför är arbete med barn i alla åldrar väldigt naturligt för mig.

 

This page is in no way associated with Facebook. Facebook is a registered trademark of facebook.Inc.

Du hittar min studio vid Råbygatan 2, Hörby.

 

 

Ett fel har uppstått. Prova igen, tack.

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby