När är det den bästa tiden för att fotografera din nyfödda bebis

OM NYFÖDDFOTOGRAFERING

Den bästa tiden för en nyföddfotografering är när ditt barn är mellan 5-12 dagar. Boka gärna så tidigt som i den andra trimestern under din graviditet. Ju tidigare nyföddfotografering sker desto större chans på att fotograferingen blir lyckad.  Efter att ditt barn hunnit bli 14 dagar gammalt blir det svårare att få hen att sova och ligga bekvämt i naturligt ihopkrupna positioner, så som de legat i magen.

För att boka din session kan du kontakta mig redan under din graviditet. Med ditt beräknande datum gör vi en preliminär bokning som vi sedan justerar när bebisen kikat ut. En nyföddfotografering tar mellan 2-4 timmar och jag bokar dessa sessioner på förmiddagen. Jag är väldigt ödmjuk och tacksam över förtroendet att få fånga dessa ögonblick åt mina kunder.

Nyföddfotografering brukar ta mellan 2-3 timmar men allt beror på hur bra ditt barn “samarbetar” (om hen sover, är nöjd, osv). Jag brukar alltid ge den tid som krävs för bästa resultat. Jag ser bland annat till att det finns tillräckligt med tid för blöjbyte, extra måltid och mys med mamman/pappan. Alla bebisar är olika, vissa sover sig genom sin nyföddsession, andra behöver tröstas hela tiden eller äta ofta. Din fotografering kommer att bli den enda nyföddfotografering jag bokar den dagen just för att erbjuda en avslappnad och trivsam stund för dig och ditt barn.

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby