AGNIESZKA TÜNNIISSEN -PORTRÄTTFOTOGRAF
PHOTOART STUDIO
VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED PORTRÄTT MITT I LIVET?

 

 

Har du någon gång önskat att ha ett vackert porträtt på dig själv? Ett porträtt som ser ut och känns som du.

 

Jag som kvinna 40+ så jag förstår denna dilemma som säkert de flesta av oss här. Att se sig själv på en bild och känna att den inte matchar bilden vi har av oss själva.
Och samtidigt blir vi målgrupp för en obeveklig föryngrings-kampanj - vi ska se yngre ut, och matas med ett budskap att vi inte längre duger så som vi är - starka, kloka och vackra kvinnor mitt i livet!

 

Jag tycker att det är dags att vi, kvinnor 40+, börjar fira oss själva för de vi är, omfamna våra rynkor och andra tecken på att vi åldras och lever livet, och vara stolta av den styrkan, visdom och livserfarenhet som vi skaffat oss genom åren.

 

Jag vill bevisa och få kvinnor att tro på att ”ej fotogenisk” finns inte, och jag lovar att skapa fotografier som du kommer att vara stolt över och som kommer att kännas som DU. Oavsett om du är 40. 50, 60 eller 70+.

 

Du förtjänar att få finnas i vackra porträtt och känna stolthet över den vackra och starka kvinnan du är.

 

 

”JAG ÄR RÄDD ATT JAG INTE KOMMER ATT VETA VAD JAG SKA GÖRA”.

 

 

Jag guidar dig genom hela fotograferingen och tar hand om poser, styling, komposition, osv.
Allt du behöver göra är att ha kul och lita på mig.

 

Vänta inte, vi lever här och nu! Våga testa något nytt i år! Det spelar ingen roll om du är 45,57 eller 70, du är vacker idag! Och jag vill föreviga dig på bild.

 

Du är vacker precis som du är nu och jag lovar att jag kan visa dig den vackra kvinnan du är på bild!

 

Kom och var med i ett skapande av en serie porträtt som du kan visa upp med stolthet och som kommer att finnas i din familj i generationer framöver.

 

"HUR BOKAR JAG DETTA?"

 

1. Du fyller i kontaktformuläret nedan.
2. Vi bokar ett videosamtal där jag berättar om hur hela processen ser ut;
om du bestämmer dig för att fortsätta till bokningen så bokar vi ett datum som passar dig samt kommer överens om hur avgiften betalas.
3. Vi väljer tid för en stylingkonsultation som sker digitalt

 

Vi ses i studion på fotograferingsdagen!

 

 

 

MITT "VARFÖR"

 

Kvinnor i 40-, 50-, 60-årsåldern och äldre utgör en av de största grupperna i vårt samhälle idag men samtidigt så syns vi knappt representerade i socialamedier idag och vi är så många som tror att man inte tar bilder efter "en viss ålder". Samtidigt som det är kanske viktigare nu än det var när vi var yngre.

 

Under 2021-2022 startade jag en porträttkampanj för kvinnor 40 år och äldre. Jag ville ge oss, kvinnor mitt i livet, en chans att få finnas i vackra porträtt och inspirera till att få finnas i bilder för våra barn och barnbarns skull. Jag har fått träffa och fotografera drygt femtio kvinnor i ålder mellan 40-79 år.

 

De flesta av dem hade valt att göra det för att utmana sig själv och lämna sin trygghetszon vilket för många har blivit befriande på många sätt. "Nu är det min tur att göra något som är bara för mig själv"- fick jag få höra ofta.
"JAG ÄR RÄDD ATT JAG BLIR STEL FRAMFÖR KAMERAN"

 

Kampanjen omfattar en skräddarsydd fotoupplevelse till kvinnor i alla åldrar och du behöver inte oroa dig över att du inte kommer att veta vad du ska göra. Jag guidar dig i snygga och avslappnade poser som framhäver dina vackra drag. Min fantastiska kollega Beata, kommer att ta hand om dig och fixa den finaste sminkningen som får dig att känna dig fräsch, fin och ompysslad.

 

Denna unika upplevelsen boostar din själ och hyllar dig vid den tidpunkten i ditt liv du befinner dig i nu, så kom till min studio och låt mig visa dig den vackra och starka kvinnan som du är.

 

Jag lovar att fotograferingen kommer att bli en av de mest minnesvärda dagarna i ditt liv!

 

före och efter styling

 

 

VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

 

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

 

 

NÄR KAN JAG FÅ SE MINA BILDER?

 

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Vi kommer att få gå genom ett urval av de bästa porträtten och du får möjlighet att få välja och köpa till de bilder du gillar bäst.

 

 

VAD KOSTAR DET och VAD INGÅR i priset?

 

 

Fotografering kan bokas mot en avgift på 4.500 KR. I avgiften ingår:
30 min konsultation/videomöte #1
stylingskonsultation /videomöte #2
sminkning
guidad fotosession med flera ombyten / upp till 3h i studion
professionellt bearbetning av bilder
personlig bildvisning
1st 18x25cm förstoring med passepartout (28x36cm) färdig att ramas in inklusive digitalkopia (värde: 1.900 KR)

 

 

 

 

 

Följ mig gärna på Instagram

BILDVISNING

På bildvisningen kommer du att få se dina vackra porträtt för första gången och får möjlighet att välja vad du vill göra med bilderna. Du kan välja mellan underbart fina album och porträttboxar av fin kvalité.

 

Mina porträttpaket börjar från 4.500KR, album från 7.900 KR, printkollektioner från 7.500KR. Det är helt upp till dig vad du beställer; jag vill att du köper endast de bilder du verkligen vill ha!

 

Du får tillgång till en fullständig prislista under din konsultation, innan du bokar tid.

 

ANMÄL DITT INTRESSE GENOM ATT FYLLA I KONTAKTFORMULÄRET NEDAN

SKICKA

Ett fel har uppstått. Prova igen, tack.

 

 

OM FOTOGRAFEN

 

Jag heter Agnieszka och 2014 öppnade jag min studio i Hörby, där jag tar emot mina små och stora kunder.
Jag brinner för att fotografera människor och i juni 2021 startade jag min första kampanj för kvinnor som är över 40. Detta blev ett succé och idag är det det jag gör mest av.

 

Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla fantastiska kvinnor som kommer till min studio är bevis på just det - du är vacker och du är värd vackra porträtt!

 

några av mina utmärkelser

Du hittar min studio vid Råbygatan 2c, Hörby.