FABULOUS 40+

Har du någon gång tittat på en bild på dig själv och känt att det inte var ditt bästa "DU"?

 

Har du sett andra kvinnors vackra porträtt och önskat att du också skulle vilja se ut på dina och känna att du är vacker?

 

Har du funderat någon gång på att gå till fotografen men du har inte riktigt vågat?

 

Eller vill du helt enkelt uppdatera en profilbild på sociala medier?

 

 

OM DU SVARAT JA PÅ NÅGON AV FRÅGORNA SÅ BÖR DU LÄSA VIDARE!!

 

 

Under 2021-2022 startade jag en porträttkampanj för kvinnor 40 år och äldre. Jag ville ge oss, kvinnor mitt i livet, en chans att få finnas i vackra porträtt.

 

Jag har fått träffa och fotografera drygt 50 kvinnor, 40+, 50+, 60+ och 70+. De flesta har valt att göra det för att utmana sig själv och gå utanför sin comfort zone. Några av de kvinnor som jag fått äran att fotografera gjorde det för att testa något annorlunda, något roligt, något som de aldrig annars hade gjort om det inte skapades denna möjlighet. "Nu är det min tur att göra något som är bara för mig själv"-fick jag få höra ofta.

 

Denna upplevelse har varit transformativ för alla som ställt upp men även för mig. Jag har bevittnad mod och styrka hos samtliga kvinnor som trots nervositeten valde att säga JA till att få stå framför kameran.

 

Denna metamorfos handlar absolut inte om att få bli sminkad och på så sätt se ut som någon du inte är. Det är något som händer inifrån och ut, självförtroende stärks, endorfiner pumpas ut i blodomloppet. Jag har sett det om och om igen under de sista 12 månaderna. Och det var så fantastiskt roligt att få se!

 

Kvinnoporträtt är något jag brinner för och vill bjuda in dig till att låta mig att få skapa vackra porträtt för dig och dina nära och kära.

 

"FABULOUS 40+" är hyllning till den mogna, kloka och vackra kvinnan MITT I LIVET. Det här är hyllning till DIG!

 

LÄS VAD ANDRA KVINNOR TYCKTE OM FOTOGRAFERINGEN

VAD KOSTAR DET?

Fotograferingen kostar 4.500 KR

I AVGIFTEN INGÅR:

30 MIN PERSONLIG KONSULTATION VIA ZOOM (värde: 950 KR)

 

Under konsultationen kommer du att få reda på hur fotograferingen brukar gå till och du kan berätta för mig om dina förväntningar och önskemål du har gällande dina porträttfotografering. Vi kommer också att gå genom stylingtips och annat smått som är bra att veta.

 

CA 3 TIMMAR i STUDION inkl. en GUIDAD FOTOGRAFERING (värde: 2.500 KR)

 

Vi har 2 timmar på oss efter att make up artisten är klar med sminkning. Under de timmarna bör vi hinna med ca 3-4 olika ombyten.

Jag har mycker erfarenhet av att guida kvinnor i poser som smickrar alla kroppsformer och ser samtidigt avslappnat ut. Det enda du behöver göra är att lita på mig och följa instruktionerna.

 

SMINKNING (värde: 1.500 KR)

 

Du behöver inte oroa dig för att du inte kommer se ut ditt bästa på fotograferingsdagen. Bea kommer att ta hand om dig och med naturlig sminkning kommer hon hjälpa dig att få fram dina finaste drag. Du bestämmer helt och hållet hur mycket smink du ska ha.

 

en förstoring (värde: 2.450kr)

 

På bildvisningen kommer du att få välja de bilder du vill köpa. I samband med din beställning får du även ett porträtt utan kostnad. Bilden fås inramad i passepartoutram i storlek 28x36cm.

 

värdekupong på 1.000 kr

 

Jag lämnar även 1.000 kr i tillgodorabatt till dig om du väljer att beställa produkter från 12.000kr upp

 

BILDVISNING

 

När jag har gjort mitt urval av bilder och redigerat dem kommer vi att träffas i studion igen och titta på dina porträtt tillsammans.

Du väljer de bilder och produkter du vill köpa på bildvisningen. Du betalar po plats med SWISH eller får en faktura med dig hem som du betalar inom 10 dagar.

 

 

 

FÖRE -OCH EFTER STYLING OCH POSERING

VILL DU OCKSÅ FÅ VACKRA PORTRÄTT I PLATS FÖR DE EVIGA SELFIES?

DU KAN ANMÄLA DIG VIA FORMULÄRET NEDAN OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT TA DEL UTAV KAMPANJEN

VANLIGA FRÅGOR

-VEM KAN DELTA?

 

Detta erbjudande vänder sig till kvinnor 40+ (50+, 60+...), du behöver inte upfylla några speciella kriterier mer än att du är nyfiken och öppen för en upplevelse som blir olik någon annan.

Genom denna kampanj vill jag inspirera fler kvinnor till att man akcepterar åldrandet som något naturligt och vilja visa det på ett vackert sätt. Du som deltagare måste känna dig bekväm med att bilderna publiceras i ett online galleri på fotografens hemsida samt i PhotoArt Studions sociala medier.

 

- VAD KOSTAR DET ATT BLI FOTOGRAFERAD?

 

Du betalar kampanjpris 2.750 KR. Betalningen sker under vårt första zoom möte när vi har kommit överrens om ett datum för din fotografering

 

-VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

 

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

 

-NÄR KAN JAG FÅ SE MINA BILDER?

 

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Vi kommer att få gå genom ett urval av de bästa porträtten och du får möjlighet att få välja och köpa de bilder du gillar bäst.

 

Mina porträttpaket börjar från 4.950kr . Med varje förstoring du köper ingår en digitalkopia av bilden anpassad för web.

 

 

Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri och ej bindande konsultation

Tack för ditt meddelande! Jag återkommer till dig så fort jag kan, vanligast inom 24 timmar eller den nästkommande arbetsdagen / Agnieszka - PhotoArt StudioEtt fel har uppstått. Prova igen, tack.

Jag godkänner att PhotoArt Studio samlar och sparar mina personliga uppgifter enligt GDPR.

OM MIG

Jag heter Agnieszka och 2014 öppnade jag min studio i Hörby, där jag tar emot mina små och stora kunder.

Jag brinner för att fotografera människor och i juni 2021 startade jag min första kampanj för kvinnor som är över 40. Detta blev ett succé och idag är det det jag gör mest av.

 

Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla fantastiska människor jag möter i min studio.

Varmt välkommen du också att boka din egen fotografering.

Du hittar min studio vid Råbygatan 2, Hörby.