barnfotograf och familjefotograf i skånephotoart studio

Jag vill bjuda in alla kvinnor i 40-, 50-, 60- och 70 +till en unik porträttupplevelse.

 

Kom och var med i skapandet av en serie av vackra porträtt som du

kan visa upp med stolthet och som kommer att finnas i din familj i generationer framöver.

 

Läs vad andra kvinnor tyckte om fotograferingen:

 

Kvinnor i 40-, 50-, 60-årsåldern och äldre utgör en av de största grupperna i vårt samhälle idag men samtidigt så syns vi knappt representerade i socialamedier idag och vi är så många som tror att man inte tar bilder efter "en viss ålder". Samtidigt som det är kanske viktigare nu än det var när vi var yngre.

 

 

Under 2021-2022 startade jag en porträttkampanj för kvinnor 40 år och äldre. Jag ville ge oss, kvinnor mitt i livet, en chans att få finnas i vackra porträtt.

 

Jag har fått träffa och fotografera drygt 50 kvinnor, 40+, 50+, 60+ och 70+. De flesta har valt att göra det för att utmana sig själv och gå utanför sin comfort zone. "Nu är det min tur att göra något som är bara för mig själv"-fick jag få höra ofta.

 

 

 

 

Jag vill fortsätta fotografera kvinnor och därför erbjuder jag en skräddarsydd fotoupplevelse till kvinnor i alla åldrar, för att visa mångfalden samt dela din unika berättelse och hur du ser på livet.

 

Jag vill inspirera fler kvinnor till att våga bli fotograferade och därför vill jag kunna dela dina porträtt i ett galleri på min hemsida. Genom att delta i kampanjen godkänner du publicering av bilderna.

 

Denna metamorfos handlar absolut inte om att få bli sminkad och på så sätt se ut som någon du inte är. Det är något som händer inifrån och ut, självförtroende stärks, endorfiner pumpas ut i blodomloppet. Jag har sett det om och om igen under de senaste 2 åren.

 

Unna dig denna fantastiska upplevelse, kom till min studio och låt mig visa dig den vackra och starka kvinnan som du är.

 

Jag lovar att det kommer att bli en av de mer minnesvärda dagarna i ditt liv!

 

VAD INGÅR?

30 MIN PERSONLIG KONSULTATION VIA ZOOM eller facetime

 

Under konsultationen kommer du att få reda på hur fotograferingen brukar gå till och du kan berätta för mig om dina förväntningar och önskemål du har gällande dina porträttfotografering. Vi kommer också att gå genom stylingtips och annat smått som är bra att veta.

 

CA 3 TIMMAR i STUDION inkl. en GUIDAD FOTOGRAFERING

 

Ingen erfarenhet krävs! Denna 2-3 timmar långa session kommer att vara rolig och avslappnad ... ingen stress här. Du kommer att guidas genom all posering och jag gör mitt bästa för att få dig att känna dig bekväm framför kameran. Det här kommer att vara din egentid!

 

 

- ett personligt BILDVISNINGMÖTE

 

När jag har gjort mitt urval av bilder och redigerat dem kommer vi att träffas i studion igen och titta på dina porträtt tillsammans.

 

Du väljer de bilder och produkter du vill köpa på bildvisningen. Du betalar po plats med SWISH eller till mitt Bankgironummer.

 

 

SMINKNING kan bokas separat

 

För att du ska känna dig extra vacker och ompysslad dagen till ära så kan du boka sminkning av en makeupartist på plats som kommer att se till att sminket passar till din valda outfit samt att det håller under alla de timmarna vi fotograferar. OBS! Denna tjänst betalas separat via SWISH på plats till makeupartisten (pris: 1.500KR)

 

 

 

samma-dag metamorfos

-VEM ÄR DETTA FÖR?

 

Detta erbjudande vänder sig till kvinnor 40+ (50+, 60+...), du behöver inte upfylla några speciella kriterier mer än att du är nyfiken och öppen för en upplevelse som blir olik någon annan.

Genom denna kampanj vill jag inspirera fler kvinnor till att man akcepterar åldrandet som något naturligt och vilja visa det på ett vackert sätt. Du som deltagare måste känna dig bekväm med att bilderna publiceras i ett online galleri på fotografens hemsida samt i PhotoArt Studions sociala medier.

 

- VAD KOSTAR DET ATT BLI FOTOGRAFERAD?

 

Fotografering kan bokas mot en avgift på 1.950 KR (ord.pris. 3.950KR)

 

I avgiften ingår en stylingskonsultation, upp till 3h i studion, kreativt skapande och professionellt bearbetning av bilder samt personlig bildvisning i studion någon vecka efter.

 

-VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

 

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

 

-NÄR KAN JAG FÅ SE MINA BILDER?

 

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Vi kommer att få gå genom ett urval av de bästa porträtten och du får möjlighet att få välja och köpa de bilder du gillar bäst.

 

Porträttpaketen börjar från 3.950kr

 

 

 

 

 

Galleri 2021/2022

ANMÄL DITT INTRESSE GENOM ATT FYLLA I KONTAKTFORMULÄRET NEDAN

SKICKA

Tack för ditt meddelande! Jag svarar på mejl under mina arbetstider mån-fre 10-16:30, senast inom 24 timmar eller den nästkommande arbetsdagen / Agnieszka - PhotoArt StudioEtt fel har uppstått. Prova igen, tack.

Jag godkänner att PhotoArt Studio samlar och sparar mina personliga uppgifter enligt GDPR.

OM MIG

 

Jag heter Agnieszka och 2014 öppnade jag min studio i Hörby, där jag tar emot mina små och stora kunder.

Jag brinner för att fotografera människor och i juni 2021 startade jag min första kampanj för kvinnor som är över 40. Detta blev ett succé och idag är det det jag gör mest av.

 

Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla fantastiska människor jag möter i min studio.

 

Varmt välkommen till att boka din egen fotografering.

Du hittar min studio vid Råbygatan 2, Hörby.