BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

PhotoArt Studio värnar om din integritet och du kan därför känna dig säker på att dina personuppgifter behandlas på ett såväl juridiskt som etiskt korrekt sätt.

 

Insamling av uppgifter

 

PhotoArt Studio samlar information om dig när du fyller i och skickar din förfrågan angående bokning av fotografering via kontaktformuläret på hemsidan (www.photoartstudio.se).

 

Insamling av personuppgifter sker inom ramen för vad som är nödvändigt, rimligt eller förväntat för att möjliggör och förenklar kommunikation mellan oss. Du som blir kund hos PhotoArt Studio lämnar följande personuppgifter:

 

-ditt fullständiga namn

 

-e-post

 

-telefonnummer

 

Du som anlitar PhotoArt Studions tjänster kommer även att signera ett porträttavtal. I avtalet framgår bland annat att bilderna från ditt urvalsgalleri lagras digitalt för att möjliggöra efterbeställning av bilder. Dessa bilder förvaras på säkert sätt på externa diskenheter hos fotografen. I avtalet har du som kund också möjlighet att samtycka till, respektive inte samtycka till att bilderna används i PhotoArt Studions marknadsföring. PhotoArt Studio lämnar heller aldrig vidare dina bilder till tredje part utan ett samtycke från dig som kund.

 

Utdrag eller radering av uppgifter

 

Om du skulle ha önskemål om att personuppgifter och bilder raderas är du välkommen att kontakta PhotoArt Studio via info[at]photoartstudio.se

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

Råbygatan 2, Hörby