PERSONAL BRANDING

 

 

 

Du är ditt företags ansikte utåt och det är viktigt för din potentiella kund att se vem som står bakom företagen, vilka värderingar den personen har just för att kunna veta om de vill samarbeta med just dig. För att de ska kunna göra det så behöver de se bilder på dig i ett sammanhang som är viktigt både för dig och din kund. Oftast den första bilden av dig i dina digitala kanaler blir en anledning att välja just ditt företag (eller inte).

 

En "personal branding fotografering" eller på svenska, en personlig varumärkesfotografering handlar om att ta fram din unika personlighet och visa upp din kompetens för andra.

 

 

OBS! MOMS ingår i samtliga priser.

 

MINI

 

Det här paketet passar dig som behöver nya bilder till din hemsida och LinkedIn/Facebook/Instagram.

 

Fotograferingen sker i studion eller så träffas vi på något fint ställe för att få till en bra variation av bilder i olika miljöer. Milersättning 60kr/mil tillkommer.

 

 

Antal bilder: 10st

 

 

extra bilder: 650kr/bild

 

 

7.250 KR

 

HALF DAY

 

Det här paketet är mitt populäraste paket.

 

Vi träffas på din favoritplats och under 3 timmar kommer vi att förflytta oss mellan olika ställen där du bor. Som resultat kommer du att få 30 nya snygga bilder till dina sociala medier, din hemsida och LinkedIn.

 

 

Antal bilder: 40st

 

 

 

 

 

15.250 KR

LINKEDIN

 

 

Som egenföretagare är du ditt varumärke. Hur du representerar ditt företag/dig själv på sociala medier har blivit viktigare än någonsin. Oavsett om du behöver en enkel bild till att uppdatera din profilbild på din hemsida, CV eller LinkedIn så få du ett porträtt som känns som du och visar dig självsäker och pålitlig.

 

Jag guidar dig under hela fotograferingen just för att du ska kunna slappna av och se ut ditt bästa på bilderna.

 

Samtliga paket inkluderar en 30min konsultation via telefon eller zoom, fotografering, bildredigering och leverans av färdiga filer. Vi går genom upplägget samt du får möjlighet att berätta om dina önskemål så att jag kan förberedda din fotografering med dina behov i fokus.

 

 

bokningsavgift:

 

950 KR

 

ingår konsultation, 45min fotografering i min studion, 3 klädbyte

 

bildpaket från

 

2550 KR (3st)

 

enskilda bilder: 850kr/st

 

 

SKICKA

Ett fel har uppstått. Prova igen, tack.
PhotoArt Studio

Råbygatan 2c, Hörby, Skåne

 

Epost: info@photoartstudio.se

Telefonnummer: (+46) 709394914