PORTRÄTTFOTOGRAF - HÖRBY, KRISTIANSTAD, LUNDPHOTOART STUDIO

HAR DU NÅGON GÅNG KÄNT ATT DU “INTE BLIR BRA PÅ BILD”?

 

 

Hur många gånger har du tittat på dig själv på bilder och varit missnöjd eftersom det känns aldrig som du? Har du varit där någon gång?

 

Som kvinna över 40 själv förstår jag denna kampen med att se sig själv på ett fotografi och känna att den bilden inte matchar den bilden vi har av oss själva. Jag vet från erfarenhet att i takt med att vi åldras så blir den här övergången ibland väldigt svår att acceptera för oss kvinnor.

 

Samtidigt det vi ser i sociala medier idag är en obeveklig föryngrings-kampanj - vi ska se yngre ut, vi duger inte längre så som vi är.

 

Jag tycker att det är dags att vi, kvinnor 40+, börjar hylla oss själva för de vi är, omfamna våra rynkor och gråhår samt styrkan, visdom och livserfarenhet som vi skaffat oss genom livet.

 

Jag är på ett uppdrag att visa varje kvinna att det finns skönhet i alla tider och jag lovar att visa dig hur fantastisk du ser ut genom att bjuda dig på den här resan och skapa fotografier som du kommer att vara stolt över och som kommer att kännas som DU.

 

 

Låt mig hjälpa dig att få ditt självförtroende tillbaka!

 

Hur gör jag det?

 

Nej, det här är ingen magi (jag önskar att det varit så enkelt!). Och ingen photoshop heller. Det som händer är att du kommer att ha hur roligt som helst och att jag fångar de stunder där du är avslappnad.

Jag guidar dig dessutom genom hela fotograferingen och tar hand om poser, styling, komposition, osv.

 

Vänta inte, vi lever här och nu! Våga testa något nytt i år! Det spelar ingen roll om du är 45,57 eller 70, eller hur skrynklig din hud har blivit.

 

Du är vacker precis som du är nu och jag lovar att jag kan visa dig den vackra kvinnan du är på bild!

 

Kom och var med i ett skapande av en serie vackra porträtt som du kan visa upp med stolthet och som kommer att finnas i din familj i generationer framöver.

 

Du kan förverkliga din dröm i 5 enkla steg

 

1. Du fyller i kontaktformuläret nedan

 

2. Vi bokar ett videosamtal där jag berättar om hur hela processen ser ut

 

3. Vi väljer tid för fotografering samt tid för en stylingkonsultation

 

4. Vi ses i studion på fotograferingsdagen, fikar, skrattar och ha kul!

 

5. Ett par veckor senare kommer du tillbaka och väljer de bilder /produkter som du vill köpa.

 

 

VARFÖR "MITT I LIVET"?

 

Kvinnor i 40-, 50-, 60-årsåldern och äldre utgör en av de största grupperna i vårt samhälle idag men samtidigt så syns vi knappt representerade i socialamedier idag och vi är så många som tror att man inte tar bilder efter "en viss ålder". Samtidigt som det är kanske viktigare nu än det var när vi var yngre.

 

Under 2021-2022 startade jag en porträttkampanj för kvinnor 40 år och äldre. Jag ville ge oss, kvinnor mitt i livet, en chans att få finnas i vackra porträtt och inspirera till att få finnas i bilder för våra barn och barnbarns skull. Jag har fått träffa och fotografera drygt femtio kvinnor i ålder mellan 40-79 år.

 

De flesta av dem hade valt att göra det för att utmana sig själv och lämna sin trygghetszon vilket för många har blivit befriande på många sätt. "Nu är det min tur att göra något som är bara för mig själv"- fick jag få höra ofta.

"JAG ÄR RÄDD ATT JAG BLIR STEL FRAMFÖR KAMERAN"

 

Kampanjen omfattar en skräddarsydd fotoupplevelse till kvinnor i alla åldrar och du behöver inte oroa dig över att du inte kommer att veta vad du ska göra. Jag guidar dig i snygga och avslappnade poser som framhäver dina vackra drag. Min fantastiska kollega Beata, kommer att ta hand om dig och fixa den finaste sminkningen som får dig att känna dig fräsch, fin och ompysslad.

 

Denna unika upplevelsen boostar din själ och hyllar dig vid den tidpunkten i ditt liv du befinner dig i nu, så kom till min studio och låt mig visa dig den vackra och starka kvinnan som du är.

 

Jag lovar att fotograferingen kommer att bli en av de mest minnesvärda dagarna i ditt liv!

 

FAQ

 

VAD KOSTAR DET?

 

Fotografering kan bokas mot en avgift på 2.500 KR. I avgiften ingår:

  • 30 min videokonsultation,
  • upp till 3h i studion,
  • stylinghjälp
  • guidad fotosession
  • professionellt bearbetning av bilder
  • personlig bildvisning
  • En 18x25cm förstoring med passepartout (28x36cm) färdig att ramas in (värde: 1.950 KR)
  • 1000 KR tillgodorabatt om du väljer att beställa fler porträtt.

 

OBS! Sminkning bokas separat (pris: 1500 KR)

 

VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

 

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

 

 

NÄR KAN JAG FÅ SE MINA BILDER?

 

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Vi kommer att få gå genom ett urval av de bästa porträtten och du får möjlighet att få välja och köpa till de bilder du gillar bäst.

 

 

Följ mig gärna på Instagram

BILDVISNING

På bildvisningen kommer du att få se dina vackra porträtt för första gången och får möjlighet att välja vad du vill göra med bilderna. Du kan välja mellan underbart fina album och porträttboxar av fin kvalité.

 

Mina printkollektioner börjar från 4.950KR, album från 9.950 KR, digitala bildpaket från 5.950 KR, display box i trä från 15.950 KR.

 

Mina printkollektioner börjar från 4.950kr. På bildvisningen brukar mina kunder investera 15.000kr-20.000kr i sina porträtt. Du beställer och köper endast de bilder du verkligen vill ha!

 

Du får tillgång till en fullständig prislista under din konsultation, innan du bokar tid.

 

ANMÄL DITT INTRESSE GENOM ATT FYLLA I KONTAKTFORMULÄRET NEDAN

SKICKA

Ett fel har uppstått. Prova igen, tack.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att PhotoArt Studio samlar och sparar dina personliga uppgifter enligt GDPR. Du kan när som helst ta bort ditt godkännande genom att kontakta mig via e-post eller på telefon.

 

OM FOTOGRAFEN

 

 

Jag heter Agnieszka och 2014 öppnade jag min studio i Hörby, där jag tar emot mina små och stora kunder.

Jag brinner för att fotografera människor och i juni 2021 startade jag min första kampanj för kvinnor som är över 40. Detta blev ett succé och idag är det det jag gör mest av.

 

Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla fantastiska kvinnor som kommer till min studio är bevis på just det - du är vacker och du är värd vackra porträtt!

 

Du hittar min studio vid Råbygatan 2c, Hörby.