MITT I LIVET

Ge dig själv en lyxig gåva av själboost och kärlek

Du har alltid funnits där för alla andra - nu är det din tur att göra något bara för dig själv!

Unna dig en lyxig porträttupplevelse som boostar din själ och stärker ditt självförtroende

Du har alltid funnits där för alla andra - nu är det din tur att göra något bara för dig själv!

 

Unna dig en lyxig porträttupplevelse som boostar din själ och stärker ditt självförtroende

 

Välkommen till mitt hjärteprojekt, en exklusiv porträttsession som handlar om dig - en dag som är helt ägnad åt att fira och lyfta fram den vackra, unika kvinnan som du är.

 

Att boka en porträttsession är inte bara en chans att få fantastiska bilder av dig själv, det är en upplevelse som kommer att stärka ditt självförtroende och självkänsla på ett sätt som du kanske aldrig tidigare har upplevt.

 

 

“Det är en så fantastisk upplevelse! Jag kände mig så omhändertagen och trygg, och ditt leende bakom kameran hela tiden, ditt lugn…Ja, det är svårt att uttrycka i ord. Vad du lyckats locka fram och vad du sett bakom kameran är helt magiskt. Rekommenderar alla som funderar på att göra denna fotografering, sluta fundera och bara GÖR DET! Det är en superboost och den är alla värda oavsett ålder. Så tveka inte, in och boka denna fantastiska upplevelse!” ~Käthe, 62

Varför kan det vara viktigt just för Dig och varför just nu?

Du skapar ett fysiskt minne som alltid kommer påminna om din styrka, skönhet och motståndskraft.
Vi fångar en stund i tiden som du kan vårda och föra vidare till kommande generationer.
Du påminner dig själv om att du är värd kärlek, respekt och beundran.
Du inspirerar andra att göra detsamma och sprida positivitet och självkärlek.
Kärlek från kunder:
MITT I LIVET UPPLEVELSE - HUR GÅR DET TILL?

 

1 - KONSULTATION/BOKNING

Du fyller i dina uppgifter formuläret nedan och vi kommer överrens om ett datum för vårt första videomöte. I mötet kommer jag berätta mer om kampanjen, upplägget, allt som händer efter fotograferingen osv.

 

Vi kommer också gå genom mina produkter och priser samt allt som gäller bildvisning och leverans. Om du väljer att gå vidare och boka din fotosession kommer vi även att boka tid för ett möte nr 2 (som sker digitalt), där du kommer att få tips och inspiration vad gäller kläder, styling osv.

 

För mig är det viktigt att både min och din vision stämmer överrens.

2- FOTOGRAFERING

Den här dagen kommer du att minnas länge! Vi träffas i studion* och börjar med en pratstund och en kopp te/kaffe.

 

Om du bokar en make up kommer du även att njuta av en lyx-behandling i sminkstolen. Oroa dig inte, det är ingen make-over, och du kommer fortfarande känna dig som du!

 

När det blir dags att stå framför kameran kommer jag att guida dig och ge dig instruktioner på ett sätt som får dig att glömma kameran och slappna av.

 

3- BILDVISNING/BESTÄLLNING

Någon vecka efter din session kommer i att träffas igen och den här gången kommer du att få se de bästa bilderna från din session.

 

Jag kommer att presentera 20-30 bästa porträtt från din fotografering och du väljer endast de du gillar mest. Du har även möjlighet att se alla mina visningsprodukt på plats och välja den som passar dig bäst.

Du betalar din beställning på plats via SWISH, BG betalning eller får en faktura skickad via e-post (läs gärna om mina villkor för betalning här

 

Du kan hämta dina bilder inom 2-8 veckor, beroende på vilken produkt du beställer.

*Studion finns vid Råbygatan 2 I Hörby. Gratis parkering finns utanför lokalen.

PRIS

Innan du bokar din fotografering kommer vi träffas digitalt då jag vill lära känna dig lite mer samt ge dig en chans att få träffa mig och få höra vad det innebär att delta i kampanjen. Under detta digitala möte kommer vi att gå genom allt från uppläget till produktprislistan.

 

 

4750 KR

I paketet ingår:

 

30 min stylingkonsultation någon vecka innan din fotografering
3h i studio och en guidad fotografering
en 18x25cm fine art förstoring med passepartoutram inkl en digitalkopia av bilden
personlig bildvisning
500kr tillgodo på album och foliobox

 

 

OBS!Sminkning kan bokas separat. Fråga mig under vår konsultation om du är intresserad.

 

 

 

 

SKICKA

Ett fel har uppstått. Prova igen, tack.

 

OM MIG

 

Jag heter Agnieszka och har varit verksam som fotograf sedan 2014.

 

Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla fantastiska kvinnor som kommer till min studio är bevis på just det - du är vacker och du är värd vackra porträtt!

 

“A thing that you see in my pictures

is that I was not afraid

to fall in love with those people.”

 

~Anny Leibowitz

Du hittar min studio vid Råbygatan 2c, Hörby.