Kan man fotografera nyfödda utan rekvisita? – moderna nyföddporträtt i skandinavisk stil.

Späddbarn fotograferas bäst i mammas och pappas famn. Eller med sina syskon.

Mitt mål som fotograf är att föreviga det unika bandet som uppstår i familjen i samma stund barnet fötts. I mina fotografier vill jag fånga känslan av kärlek, tacksamhet och lycka. Och de viktiga familjerelationerna. Och även om du, den nyblivna mamman, upplever att det blir lite jobbigt att bli fotograferad när man känner sig trött och överväldigad med massa hormoner i kroppen, så uppmuntrar jag dig till att göra det ändå. Välj att bli fotograferad med ditt barn. För ditt barns skull om inte för din egen. 

Nyföddfotografering sker i en avslappnad och trygg miljö där såväl föräldrar som syskon är välkomna. I min studio finns det plats till hela familjen. Jag fotograferar både enskilda bilder på din lilla bebis, syskonbilder och familjeporträtt.

Jag har över 10 år erfarenhet av att fotografera nyfödda och under de 10 åren har jag skaffat mig kunskap inom hur man på ett säkert sätt hanterar en nyföddbebis under en fotografering.

Bilderna som vi tilsammans skapar i studion kan du sedan välja att få hem i form av unika tavlor på trä, ett vackert fotoalbum som du och ditt barn kan bläddra i tillsammans eller en box full av tidlösa fine art förstoringar.

Mamma pappa och en nyföddbebis i vita kläder

Jag är nyföddfotograf med stor erfarenhet av att arbeta med späddbarn. Min studio finns i Hörby, och mina kunder kommer från hela Skåne, framför allt från Lund, Malmö och Kristianstad.

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby