NYFÖDD

Minimalistisk nyföddfotografering – babyporträtt med familjen i fokus

Späddbarn fotograferas bäst i mammas och pappas famn. Eller med sina syskon. Familjen är viktig för det nyfödda barnet och det vill jag förmedla i mina bilder.

 

Mitt mål som fotograf är att föreviga det unika bandet som uppstår i familjen i samma stund barnet fötts. I mina fotografier vill jag fånga känslan av kärlek, tacksamhet och lycka. Och även om du, den nyblivna mamman, inte känner att du vill vara med och bli fotograferad så uppmuntrar jag dig till att göra det ändå. För ditt barns skull om inte för din egen.

 

Nyföddfotografering sker i en avslappnad och trygg miljö där såväl föräldrar som syskon är välkomna. Jag har flera års erfarenhet och kunskap inom nyföddfoto och ditt barns säkerhet är väldigt viktig för mig.

 

Bilderna som vi skapar i studion kan du sedan välja att få hem i form av unika tavlor på trä, ett vackert fotoalbum som du och ditt barn kan bläddra i tillsammans eller en box full av tidlösa fine art förstoringar.

 

Jag är nyföddfotograf med stor erfarenhet av att arbeta med späddbarn. Min studio finns i Hörby, och mina kunder kommer från hela Skåne, framför allt från Lund, Malmö och Kristianstad.

VAD KOSTAR DET?

När du bokar nyföddfotografering betalar du fotograferingsavgift på 1.900 KR. I avgiften ingår konsultation via zoom, 2-3h fotograferingstid och ett bildvisningsmöte någon vecka efter då ni väljer de bilder ni önskar köpa.

 

 

Kontakta mig gärna om du vill boka en konsultation och få veta mer om mina produkter via telefon.

VAD HÄNDER UNDER EN FOTOGRAFERING?

Fotografering tar ca 2 timmar och sker i min studio i Hörby;

 

I min studio kommer jag att ha en upplåsbar maddrass där jag tar de första familjeporträtt. Ibland använder jag en vit bänk istället för sängen - det brukar variera beroende på vem som ska fotograferas.

 

Jag fotograferar ditt barn i naturliga positioner men framför allt i din famn. Naturligtvis kommer jag att även ta enskilda porträtt av din bebis samt syskonbilder om så önskas.

 

Bebisen behöver inte sova så du kan slappna av och njuta av stunden i studion med ditt lilla barn i famnen.

Fotograferingen sker mot vit bakgrund. Enfärgade ljusa plagg rekommenderas för mest naturliga och fina effekt.

 

 

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

Råbygatan 2, Hörby