Alla späddbarn och deras familj förtjänar att ha vackra fotografier från den första unika tiden tilsammans.

PhotoArt Studio är en välkomnande och trygg plats för alla.

 

LGBTQ+-familjer, traditionella och icke-traditionella familjer bör firas på samma sätt därför är du, som vill föreviga kärleken och familjen, välkommen till min studio.

Sedan 2013 har jag utvecklat min egen stil som fotograf och de senaste 5 åren har jag dragits till en mer naturlig stil, utan onödigt mycket rekvisita. Istället för att smycka ditt barn med rekvisita vill jag skapa bilder som fångar ditt nyfödda barns unika egenskaper - hur de sover, hur de stretchar och hur de gäspar. Jag vill fånga föräldrarnas lycka när de tittar på sin lilla bebis.

 

Mitt mål som nyföddfotograf är att fånga meningsfulla ögonblick i bilder som väcker känslor.

 

Jag tror starkt på att späddbarn bör fotograferas i mammas och pappas famn, där barnet hör till. Jag vill föreviga det unika bandet som uppstår i familjen i samma stund barnet fötts. I mina fotografier vill jag fånga känslan av kärlek, tacksamhet och lycka.

 

Nyföddfotografering sker i en avslappnad och trygg miljö där såväl föräldrar som syskon är välkomna. Jag har flera års erfarenhet och kunskap inom nyföddfoto och ditt barns säkerhet är väldigt viktig för mig.

 

Bilderna som vi skapar i studion kan du sedan välja att få hem som förstoringar, tavlor eller ett vackert fotoalbum som du och ditt barn kan bläddra i tillsammans i många år framöver.

 

Min studio finns i Hörby, och mina kunder kommer från hela Skåne, framför allt från Lund, Malmö och Kristianstad.

 

 

HUR GÅR DET TILL?

 

Fotografering tar ca 2-3h och hela den tiden är ditt barn och barnets behov i fokus. Studion är uppvärmd just för att ditt barn ska vara bekväm.

 

Jag rekommenderar att du ammar/ ger ersättning innan ni kommer till studion men om någon gång under den tiden behöver ditt barn äta, byta blöja eller bara tröstas så tar vi självklart en paus från fotandet.

 

Jag börjar med att fotografera enskilda babyporträtt. Ditt barn kommer att ligga bekvämt på en stor beanbag med mjuka filtar ovanpå. Eftersom i mina bilder är spädbarnet i fokus så en enkel vit body (kort- eller långärmad) fungerar bäst som klädesplagg. För mer tips om vilka kläder du och resten av familjen ska välja inför fotograferingen, rekommederar jag att du läser detta blogginlägg.

 

Fotograferingen sker mot en vit bakgrund. Enfärgade ljusa plagg rekommenderas. Du hittar fler tips om klädval inför en nyföddfotografering här.

 

 

VAD KOSTAR DET?

 

Nyföddfotografering kostar 1900 kr. Detta är en avgift för mitt arbete innan - och under- och efter fotograferingen (dvs, förberedelser i studion, fotograferingstid samt tvätt av alla textilier och undanplockning).

 

Bilder köpes separat på bildvisningen. Du hittar prislistan här

 

Avgiften betalas via SWISH I samband med bokningen.

 

 

 

 

ENKEL PROCESS

1

Innan du bokar en fotografering kommer du att få träffa mig i ett digitalt möte - fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag så fort jag kan.

2

Varje session är guidad och jag kommer att se till att du komemr att se fantastiskt ut på bilderna!

3

På bildvisningen väljer du endast de bilder du älskar!

Jag hjälper dig med val av rätt produkt och tar emot din beställning på plats.

 

Leveranstid är mellan 1-8 veckor (beroende på vilken produkt du väljer att beställa.)

*Studion finns vid Råbygatan 2 I Hörby. Gratis parkering finns utanför lokalen.

SKICKA

Ett fel har uppstått. Prova igen, tack.

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

Råbygatan 2, Hörby