Nyfödd

Nyföddfotografering i minimalistisk stil

Jag är nyföddfotograf med stor erfarenhet av att arbeta med späddbarn. Det som är viktigast för mig är ditt barns säkerhet samt att hela familjen känner sig delaktiga,

 

Jag tror starkt på att späddbarn bör fotograferas i mammas och pappas famn, där det hör till. Mitt mål som nyföddfotograf är att föreviga det unika bandet som uppstår i familjen i samma stund barnet fötts. I mina fotografier vill jag fånga känslan av kärlek, tacksamhet och lycka.

 

Och även om du, den nyblivna mamman, inte känner att du vill vara med och bli fotograferad så uppmuntrar jag dig till att göra det ändå. För ditt barns skull om inte för din egen.

 

Nyföddfotografering sker i en avslappnad och trygg miljö där såväl föräldrar som syskon är välkomna. Jag har flera års erfarenhet och kunskap inom nyföddfoto och ditt barns säkerhet är väldigt viktig för mig.

 

Bilderna som vi skapar i studion kan du sedan välja att få hem i form av unika tavlor på trä, ett vackert fotoalbum som du och ditt barn kan bläddra i tillsammans eller en box full av tidlösa fine art förstoringar.

 

Min studio finns i Hörby, och mina kunder kommer från hela Skåne, framför allt från Lund, Malmö och Kristianstad.

 

 

Kontakt

Nyföddfotografering - hur går det till?

Fotografering tar ca 2-3h och hela den tiden är ditt barn och hens behov i fokus. Studion är uppvärmd just för att ditt barn ska vara bekväm.

 

Jag rekommenderar att du ammar/ ger ersättning innan ni kommer till studion men om någon gång under den tiden behöver ditt barn äta, byta blöja eller bara tröstas så tar vi självklart en paus från fotandet.

 

Jag börjar med att fotografera enskilda babyporträtt. Ditt nyfödda barn kommer att ligga bekvämt på en stor beanbag med mjuka filtar ovanpå. Eftersom i mina bilder är spädbarnet i fokus så en enkel vit body (kort- eller långärmad) fungerar bäst som klädesplagg. För mer tips om vilka kläder du och resten av familjen ska välja inför fotograferingen, rekommederar jag att du läser denna artikel (länken kommer inom kort).

 

Bebisen behöver inte sova så du kan slappna av och njuta av stunden i studion med ditt lilla barn i famnen.

 

Fotograferingen sker mot vit bakgrund. Enfärgade ljusa plagg rekommenderas.

 

 

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

Råbygatan 2, Hörby