Malte och Nils syskonfotografering | Kristianstad barnfotograf

Det händer ibland att en syskonfotografering blir en av de svåraste fotograferingarna i min studio. Speciellt om det handlar om en snart fyraåring och hans niomånadersgamla lillebror som tycker att allt annat är spännande förutom att sitta och le framför kameran. Denna gången fick jag verkligen svettas innan jag fick någon bild överhuvudtaget. Om ni inte visste det om mig så ger jag inte upp så lätt – jag sjunger (ekhm, förlåt barn!), hoppar, dansar, använder mig av små lekar och tricks som får barnen åtminstone stanna upp och titta i kameran i en sekund. Om jag har lite tur så tittar dem upp och om jag har väldigt tur så får jag dem att skratta! Jag tror att jag hade turen med mig denna gången under denna syskonfotografering.

Båda pojkarna hade jag redan fotograferat när de var nyfödda så det var extra kul att få träffa dem igen.

Vill du boka en syskonfotografering av dina barn? Kontakta mig via denna formulärsyskonfotograferingbabyfotografering

babyfotograf lund

syskonfotograferingsyskonfotografering-barnfotograf i Skånesyskonfotograferingsyskonfotografering

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby