Tvillingar August och Filip | Nyföddfotografering i Vejle, Danmark

För första gången sedan 2014 fick jag en bokning från en mamma som väntade tvillingar. Redan det var lite ovanligt för mig som nyföddfotograf. En annan sak, som var lite nytt för mig var att jag blev ombedd att fota hemma hos denna familjen som bor i Syddanmark, 3 timmar från Köpenhamn. Det var en utmaning men jag är inte rädd för utmaningar så jag tackade ja och började planera. Och i och med det var lite långt borta så jag hade meddelat min familj att vi skulle åka till Danmark tillsammans! Jag tänkte att jag kan lika bra kombinera arbete och fritid och umgås med min familj, bo en natt på hotellet och sedan komma hem. Enkelt.

Vi skulle köra på lördagmorgon men som vanligt blev det en liten försening. Efter att vi ha kört i 40minuter kom vi på att vi glömt barnens pass hemma. Motvilligt vände vi och körde tillbaka till Hörby. Efter ca 4 timmar anlände vi i Vejle – kl 14.05 på en av höstens mörkaste och regniga dagen. Efter ytterligare 20 minuter hittade vi till rätt adress och 30 minuter senare kunde jag börja. Jag hade med mig min blixt, massa filtar och lite rekvisita. Beanbagen däremot fick jag låna på plats – Marta, tvillingarnas mamma, som är en aspirerande nyföddfotograf, hade en hemma (en mycket viktig sak att ha om du vill fota bebisar!)

Pojkarna var födda 5 veckor innan sin BF men hade hunnit blir 4 veckor gamla vilket gjorde att det var ganska svårt att få dem att sova samtidigt. En ganska utmanande fotografering men jag tycker att vi alla klarade denna utmaningen gallant! Och förresten, har jag nämnt att August och Filip har den stoltaste storebror? Han är 3 år men så fantastiskt duktig med bebisarna.

Känner du någon som väntar tvillingar just nu? Be de gärna att kontakta mig – jag vill gärna fotografera fler dubbla mirakel nästa år!

tvillingar i svart vitsmå bebisfötter -tvillingarsovande tvillingar -nyföddfotograferingdsc_9878dsc_9863bwdsc_9858dsc_9855dsc_9836dsc_9829söta tvillingar bebisardsc_9805dsc_9794en storebror med tvillingardsc_9758dsc_9756dsc_9744dsc_9741dsc_9739nyföddfotogarfering-tvillingarnyfödd -tvillingarstorebror pussar bebisen

BOKA  FOTOGRAFERING

PhotoArt Studio är en specialiserad gravid-, nyfödd-, baby– och familjefotograf i Hörby, Skåne. PhotoArt Studio erbjuder även konstnärliga barnporträtt. Medlem i SFG och certiferad European Photographer

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby