”Tyll, glitter och princessor” – temafotografering | Barnfotograf i Skåne

Äntligen var det dags för glitterfotografering i min studio! Jag hade pysslat fram bakgrunder och rekvisita i 2 dagar och jag tyckte att det blev riktigt fint! Den mysiga hörnan i min studio vill jag behålla tror jag. De stora stjärnorna klippte jag efter en mall som jag laddat ned från internet och skrivit ut. Jag har använt två stora chromoluxarkar, ritat stjärnorna och klippt ut dem och till slut limmade jag två stjärnor ihop med en bit ull inuti för en 3D effekt. Sedan gjorde jag slingor med både stora och små stjärnor och satte upp dem på väggen. Den fina fåtöljen fick jag låna från Emelies Butik – tack så mycket! <3

I torsdags provfotade jag underbara Amelie mot mina bakgrunder och det var så kul! Idag hade jag en annan liten prinsessa som fick leka hos mig – det var så himla roligt. Alina var lite försiktig i början  men hon tyckte nog om att leka prinsessa, trolla med ett trollspö och äta rosa marshmallows.

Vi fick  många fina bilder och här nedan kan ni få se ett litet urval från Alinas galleri.

Vill du boka glitterfotografering till ditt barn? Både flickor och pojkar är välkomna. Jag har dock valt att sätta en åldergräns från 3,5 -4 år . Skicka ett meddelande via kontaktformulär här på sidan. Välkomna!

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

glitterfotografering_flicka_barnfotograf skåne

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby