Utomhusfotografering i kvällssolen |barnfotograf Lund, Malmö Kristianstad

De två sista veckorna har vädret verkligen bjudit på vackra solnedgångar och varma kvällar. Jag har tidigare fotograferat Rebecca i studio men den här gången ville jag testa göra en utomhusfotografering med henne.

Vi började kl 19 då solen var fortfarande ganska högt över horisonten. Vi tog med oss såpbubblor och jag lät Rebecca leka och dansa. Jag tyckte att vi inte behövde ta endast bilder där hon är allvarlig och tittade rakt in i kamera. Den här gången ville jag ha lekfulla och spontana bilder .

Den vackra naturen blev en perfekt bakgrund och allt såg lite magiskt ut i det gyllene kvällsljuset.

Vill du också boka en utomhusfotografering och få vackra bilder på ditt barn i det mjuka ljuset? Kontakta mig här.

utomhusfotografering på kvällen

utomhusfotografering på kvällen

utomhusfotografering på kvällen

barnfotograf Lund -utomhusfotografering på kvällen

utomhusfotografering på kvällen

utomhusfotografering på kvällen

e-post | info@photoartstudio.se

telefon | 0709 39 49 14

MEDLEM I

Råbygatan 2, Hörby